jueves, 24 de noviembre de 2011

El Condensador de Fluzo 1x10 - Depict

Arribem al desè programa de El Condensador de Fluzo, i ho fem justament desprès de les eleccions que han tornat a canviar-ho tot. Bé, tot no. El Fluzo segueix sent el programa cultural en català però que es diu en castellà més seguit de la ràdio mundial. I si no és veritat no ens ho digueu, please, que ens agrada sentir-nos estrelles. De moment, si encara no ens coneixeu ens podeu escoltar AQUÍ. I si després voleu tenir tota la info de primera mà, seguiu llegint, que aquí en trobareu un munt.

jueves, 17 de noviembre de 2011

El Condensador de Fluzo 1x09 - Depict

La setmana passada ho vam provar, i va tenir èxit. I si una cosa funciona, millor serà no tocar-la massa. O sigui que aquí teniu, ben estructuradeta, tota la informació corresponent a El Condensador de Fluzo d'aquesta setmana, emès el 17 de novembre, i disponible en forma de podcast fent un miserable clic AQUÍ. Què, us ho posem fàcil, eh?

sábado, 12 de noviembre de 2011

El Condensador de Fluzo 1x08 - Depict

Una setmana més, hem aconseguit amordaçar el vigilant de Ràdio Desvern i entrar d'amagats a l'estudi. La jugada ha sortit una mica estranya, l'efecte 11.11.11 s'ha cobrat com a víctima la connexió a internet, el xat i, per tant, l'autovia que surt de les nostres cordes vocals i arriba a les vostres oïdes internes. Però hem sobreviscut. Us ho hem empaquetat tot en un moníssim podcast que ja vau poder sentir aquí, i ara, per a curiosos i indagadors, us regalem un post trufat dels continguts que van aparèixer durant aquella hora. Bon profit!

viernes, 11 de noviembre de 2011

¡Pensa un títol per a la secció de recomanació televisiva del Xavi!

El primer dia es va fer el xulo i ara n'està pagant les conseqüències. Una sèrie nova cada setmana. I no s'hi val dir Juego de Tronos, no. El Xavi tindrà feina buscant recomanacions d'aquelles millors sèries que no esteu veient, així que li caldrà un cop de mà.
Penseu-vos un títol per la secció, ens l'envieu al nostre correu electrònic, projectefluzo@gmail.com, o ens ho dieu per Facebook o Twitter, que de moderns ens som un rato.
O bé podeu contestar-nos en aquest mateix post, en forma de comentaris.
I a final de temporada, el que ens hagi agradat més, ens el quedem i a canvi us donem algo. Algo que moli, encara no sabem què, però alguna cosa se'ns acudirà.
A pensar!