domingo, 22 de enero de 2012

El Condensador de Fluzo 1x15 – Depict

Com ja sabeu molts de vosaltres, cada dijous al vespre les ràdios paren màquines per poder escoltar El Condensador de Fluzo, un programa que parla de llibres, còmics, cinema, televisió, música i teatre. L'objectiu? Fer una sèrie de propostes més o menys culturals per demostrar que no tot és Crepúsculo, no tot és David Bisbal, i es poden llegir més llibres a banda dels d'Espinosa i Larsson. L'exemple el teniu aquí mateix, a l'últim programa: Alan Moore, Robert Kirkman, Pierre Michon, Alexander Payne... aquests són alguns dels protagonistes, i podeu escoltar el que diem d'ells fent clic AQUÍ i recuperant el podcast. I mentre les nostres veus sonen pels teus auriculars, pots anar sabent més sobre tot el que diem, llegint aquest depict la mar d'apanyat, on aprofundim una mica més donant tota la info que, en antena, no es pot donar. Esperem que us serveixi!

viernes, 13 de enero de 2012

El Condensador de Fluzo 1x14 – Depict

Cada dia som més. I estem encantats. Ens arriben les vostres vibracions via no sé massa bé com, però ens arriben i ens ho fan passar bé, encara millor de com ens ho passem ja de per nosaltres. I és que és un gust si a sobre podem fer un programa on parlem de les nostres frikades, que al cap i a la fi és el que ens agrada: Jennifer Egan, els Globus d'Or, Jaime Hernández, la midseason de les sèries, la cosa aquesta estranya de NTSF: SD: SUV, David Fincher... you name it.

La idea és la mateixa: sentiu el programa AQUÍ i si la patata que portem a la boca no us permet entendre què coi diem, entreu al Depict aquest que teniu tot just aquí sota i ho poseu tot en ordre. Apa: