martes, 27 de marzo de 2012

El Condensador de Fluzo 1×24 – Depict

Petit monogràfic zombi va tocar al darrer programa i un to general, dins la nostra passió per la bona vida i el tansemenfotisme general, força fosquet. I és que hem parlat de Don DeLillo i la seva fam per la destrucció, del drama de passions salvatges i sentiments violents que significa Tyrannosaur i, és clar, dels morts que caminen de Robert Kirkman. Tot això i Vigalondo fent de bonrotllo compensador. Som-hi?

martes, 20 de marzo de 2012

El Condensador de Fluzo 1x23 - Depict

Arriba tard, però arriba, que en el fons, d'això es tracta. Amb tots vosaltres el Depict del programa 23, corresponent al dijous passat (i que podeu sentir fent clic AQUÍ). Ja sabeu: convidat especial, i després a xerrar. A xerrar de còmics, de cinema, de llibres i de TV... i a escoltar bona música, que sempre és d'agrair. Si l'heu escoltat i voleu saber més, només cal que seguiu llegint.

lunes, 12 de marzo de 2012

El Condensador de Fluzo 1×22 – Depict

Seguim nedant en una mena de líquid amniòtic de la semidesconnexió. Fallen algunes vies (la Interxarxa) però nosaltres seguim estoics parlant tot el que podem en una hora i amb la tranquilitat que tard o d'hora, via podcast o via (podcast), ens acabareu sentint. I potser fins i tot seguiu algun dels nostres consells. Els que diem cada dijous tarda a la ràdio i després desglossem per aquests indrets bloquers.
Exemples: Modiano, America In Primetime, Los Idus de Marzo, Matt Kindt, John Carter...

Per cert, el programa el tenieu aquí.

sábado, 3 de marzo de 2012

El Condensador de Fluzo 1x21 - Depict

Paulo Coelho. Ell ha estat l'escollit per a protagonitzar el nostre personatge de la setmana. Ha tret algun llibre vàlid? I ara. A aquestes alçades tenim molt clar que no és sant de la nostra devoció. Però la seva ideologia en relació a les descàrregues, i la seva carta oberta (apareguda fa unes setmanes) a on deia que estava encantat d'aparèixer a les webs de descàrregues, es mereix que el convidem a l'estudi per a escoltar millor les nostres recomanacions de la setmana (les teniu aquí mateix en format audio: podcast), que són...