miércoles, 30 de mayo de 2012

El Condensador de Fluzo 1x32 - Depict

Amb la presència d'un convidat molt especial (aquesta vegada de debò: gràcies Simmons666!), a l'últim Fluzo vam parlar de còmics (Scalped, que ja arriba a la seva fi, i els herois de DC, que tornen a començar), de sèries que han acabat del tot (House) o només la temporada (Anatomía de Grey, Community). Vam sentir alguna cançó de la Lidia Damunt i vam recomanar les propostes més molones de la Filmoteca. Aquí ho teniu tot ben explicadet, per anar ampliant la informació mentre aneu escoltat de nou el programa (PLAY)...

martes, 22 de mayo de 2012

El Condensador de Fluzo 1×31 – Depict

Hi ha qui mira enrere fent la vista cap a tot el que ha passat. I podríeu pensar que nosaltres no, que nosaltres mirem endavant per comptar quants programes ens queden per acabar aquest maleït curs i començar les vacances. Però no, nosaltres mirem sempre cap amunt i cap endins. Sigui el que sigui que vulgui dir això. Estem cansats, però ens estimem el Fluzo, i el mimem cada setmana amb depicts com aquest que desglossen coses com el programa de dijous passat on hi convivia l’obra de teatre L’habitació blava amb els còmics Tonoharu i Speak Low, el Memphis Underground, llibre de Stewart Home, o la peli Profesor Lazhar.
Sí, més info tot seguit

jueves, 17 de mayo de 2012

El Condensador de Fluzo 1x30 - Depict

Amb les morts de Maurice Sendak i Adam Yauch com a obligats punts de partida, començava un programa número 30 que incloïa recomanacions tan vàlides con l'última pel·lícula de la Mia Hansen-Love, el recopilatori, format vinyetes, d'històries curtes de Satoshi Kon, o l'últim llibre de la saga <em>Gel i foc</em>. Molta cosa, que ara recuperem en format <em>Depict</em> per a tenir més info de tot plegat...

miércoles, 9 de mayo de 2012

El Condensador de Fluzo 1×29 – Depict

Més dijousos, més Fluzos. Més tonteries per les ones i menys explicacions racionals que acreditin el nostre pas (de moment sense expulsió) per la ràdio. Potser és que no se n'adonen. Mentre passi això, nosaltres anem parlant de les nostres pelis (El hombre sin pasado) i festivals (el D'A), de coses amb còmics (el FI-ídem) i sèries antipodals (Wild Boys). Qui tingui un rato ens escoltarà i qui en tingui un altre i poca capacitat retentiva, entrarà aquí i llegirà aquest depict, testimoni del que ha donat de si el Fluzo s01e29.

miércoles, 2 de mayo de 2012

El Condensador de Fluzo 1x28 - Depict

Arribem al programa 28 (que podeu recuperar en forma de podcast). S'apropa el bon temps, i això és sinònim de festivals de cinema i programacions especials. O no. Però sí és cert que aquesta setmana hi ha molt cinema. Des d' un parell d'estrenes potents, al festival D'A, o el cicle de grans clàssics que recuperen els Cinemes Nàpols. Parlem de tot això, i recomanem llibres, còmics i sèris. Bé, no?