domingo, 27 de enero de 2013

Trailer de la segona temporada de Black Mirror

Torna Black Mirror
Com ja sabeu, a El Condensador de Fluzo tirem una mica de cada fil. Però d'un dels que tirem amb més força és el que té a veure amb les sèries. Sobretot quan es tracta de la televisió britànica, referent absolut en els últims anys.
Entendreu que, així les coses, tinguem les ampolles de cava a punt d'obrir: toca presentar la segona temporada de Black Mirror, una de les sèries més impactants de la tele anglesa, com a mínim gràcies al seu implacable pilot. En aquesta nova edició, Channel 4 tornarà a emetre tres episodis, els tres ambientats en un futur proper; els tres tocant tres gèneres diferents; els tres amb tota mena de situacions desagradables. Així ho anunciava el seu creador, Charlie Brooker, qui per a aquesta segona temporada ha comptat amb actors com Hayley Atwell (vista recentment a Capitán América), Jason Flemyng (X-Men: Primera generación), Lenora Crichlow o Daniel Rigby. S'estrena aquest dilluns, demà mateix, i el trailer pinta així de bé...

martes, 8 de enero de 2013

Tornem!


Hola a tots, amics i amigues de la freqüència modulada! Imaginem que no, que les vostres festes no han anat bé. Motiu? Òbviament, us faltava alguna cosa. El regal definitiu? La PlayStation? El viatge a visitar la família llunyana? I ara, no teníeu Fluzo. Equilicuà.

Però no patiu, que les festes ja s'acaben, el torró ja ha sortit del tot dels nostres cossos, i ja tenim tot a punt per tornar, aquest dijous 10 de gener, de 20:00 a 21:00.

Ja sabeu, ens trobareu a www.radiodesvern.com, o a la 98.1 FM, si sou veïns.

I fins el dijous, què podeu fer? Bé, encara esperem els vostres missatges de veu! Feu clic a la cantonada dreta, a on posa "Sen Voicemail", i graveu el que vulgueu! Com ara, quina peli heu vist aquest Nadal? Quin llibre ens recomaneu? Què us semblen les nominacions als Globus, Goyas, Oscars, i tota la pesca? Au, digueu digueu!