sábado, 23 de febrero de 2013

Trailer i pòster de la nova temporada de Game of Thrones

game of thrones
S'apropa el moment. De seguida que la Lena Dunham i les seves Girls es retirin a descansar després del final d'una segona temporada que, per cert, està sent encara millor que la primera, tornarem una vegada més cap a Invernalia. La franja nocturna dels diumenges a partir del 31 de març a l'HBO l'ocuparan els Stark, els Lannister, els Targaryen i tota la tropa de conspiradors pel tron, incestuosos malparits, guerrers que no es renten els cabells i fúrcies lleugeres de roba. Ja us diem, així és Game of Thrones i així és com ens agrada.
I per anar passant aquesta espera allargassada (sembla que faci anys que va plegar la segona temporada) la gent de l'HBO ha anat preparant alguns materials promocionals tan sucosos com el pòster minimalista que il·lustra aquestes paraules o el trailer que podeu veure si cliqueu aquí sota.
(I tancaria aquesta entradeta dient Winter Is Coming, però només cal mirar per la finestra i veure que el Winter no és coming, precisament...)

martes, 19 de febrero de 2013

Novetats Llibres. Alfaguara


Atenció als amants de la lectura interessats en el catàleg d'Alfaguara. Tenim butlletí de novetats a un únic clic de distància. Imagineu-vos la quantitat d'hores de lectura que us pot proporcionar un simple cop de mouse (d'acord, això i una petita despesa de diners... però no siguem materialistes, home!).
Tot l'Alfaguara del moment desplegat a un clic!

domingo, 17 de febrero de 2013

Hannibal, la sèrie, ja té pòster i trailer

En una temporada ben farcideta de decepcions i patecades televisives (quant de temps fa que no veiem un pilot amb aquella mescla de satisfacció i seguretat de que no cancelin la sèrie en qüestió al cap de dues setmanes?) les networks s'afanyen en continuar presentant apostes de cara la mid season. I podríem ser davant d'una de les més destacades. Perquè, si no ho sabieu ja ho sabeu ara, l'amic Hannibal Lecter està a punt de fer el salt cap a la petita pantalla. Ho farà a can gall dindi (NBC) i amb els trets físics del sempre malrollista (i sempre excel·lent) Mads Mikkelsen. Aquell home amb un greu problema de llagrimals a Casino Royale.
No serà l'únic psycho que ho farà en les properes setmanes, perquè ben aviat l'acompanyarà en l'empresa en Norman Bates (al Bates Motel que ha creat el lostià Carlton Cuse), però sí ha estat el primer que pot presumir de trailer. I pòster, que és el que presideix aquestes línies.
Per a veure l'avançament, només cal que cliqueu aquí sota. I esperar que tot això sigui més Hannibal-Ridley Scott que no pas El dragón rojo. Ai...

jueves, 14 de febrero de 2013

El Condensador de Fluzo, programa 2x17

Novetats còmic. EDT, febrer 2013

Què us sembla si us anem deixant de tant en tant els butlletins de novetats...? Encara som en fase de proves, així que mirarem que la cosa surti bé...
Cliqueu per a veure el material que ens ha preparat l'editorial EDT per aquest mes de febrer...

martes, 12 de febrero de 2013

Geoff Johns abandona Green Lantern

Green LanternEls nostres oients sabran que hi ha un nom que ens fa embogir quan toca parlar de còmics en general i de superherois en particular. I és que tot i que el Geoff Johns és un escriptor molt jove (1973), ja ha creat alguna de les línies més interessants de sèries com la JSA, Flash, Superman... i sobretot, Green Lantern. Des del 2004, ell solet s'ha encarregat de recuperar l'heroi de la DC Comics i de fer-li viure la seva millor etapa amb sagues literalment acollonants. Hi era Green Lantern: Renacimiento. O La noche más oscura. Totes dues segurament acabarien col·locades ben amunt en una hipotètica llista dels millors còmics de superherois recent. Però també la saga que ha portat fins ara, enèsim reboot degut al Nou Univers DC que es va treure la editorial de la màniga, mostrava un nivell molt i molt alt a cada nova grapa que ens publicava per aquí la ECC. Una llàstima, doncs, que el número del mes de maig sigui l'últim amb la seva firma. Geoff Johns plega, abandona els anells d'OA i sembla ser que ara escriurà historietes per a Aquaman i la JLA. Molt bé, ja en tenim ganes. Però què en serà del Hal Jordan i companyia?